trouwen en overleven.

Gisterenavond een uiterst gezellige avond gehad bij katlijn en jeremy, die sinds vorige week terug zijn van de hawai-huwelijksreis. Een avond van verhalen over dolfijntjes en watervallen, dus. En natuurlijk ook een avond van foto’s (en het filmpje) van het trouwfeest.
Mooi om allemaal terug te zien, vandaar een foto van de twee tortels bij deze post. Ook omdat ze zo gelukkig stralen, sinds ze geringd zijn. En dat wij dat graag hebben!

Olé!

Onze voornaamste bezigheid gisteren echter was de finale van Expeditie Robinson bekijken en – hoe kan het het ook anders – uitgebreid van commentaar voorzien. Iedereen was het erover eens dat marjolein een tut was, over Matthias en winnaar Frank waren de meningen verdeeld. Persoonlijk denk ik dat als ze me op een eiland zouden stoppen met een wouldbe-indiaan die de hele nacht op zijn trommeltje zit te slaan, ik de winnetou in kwestie met graagte zou verzuipen.
Maar ik ben dan ook niet zo vredelievend, en al evenmin sta ik \”in contact met de natuur�?. Het zal dus wel aan mij liggen.

Verder: gisteren voor de allereerste keer mijn uitlegje over het leerplatform mogen doen, aan een klas 2e lager onderwijs.
Ergens onderweg was ik vergeten dat ik eigenlijk feitelijk ongelooflijk graag voor een klas sta. Het was dus fijn, jawel.
Ook leuk dat mijn collega net in die les uitleg gaf over delicious en dat ik nu ook weet hoe dat allemaal in elkaar zit.
Zo leert een mens nog eens iets bij.

One thought on “trouwen en overleven.

  1. Je hebt dat goed gedaan gisteren . Het was wat improviseren met al dat volk he. 😉
    En euh… je mag ook in mijn andere lessen komen zitten hoor. Ik zou wel meer gastsprekers willen hebben 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *