Breekpunt.

Omdat mijn energieniveau vandaag zeer te wensen overlaat en ik bijgevolg geen zin heb om steeds maar mijn zelfde anti-thrillerpleidooi te houden, heb ik besloten de Da Vinci Code toe te voegen aan mijn kerstlijst.
Het is namelijk niet meer te houden de laatste tijd: van alle kanten word ik om de oren geslaan met superlatieven en kleurrijke omschrijvingen als meeslependste, intrigerendste, beste, mooiste en spannendste. Ik geef me bij deze over. Mijn weerstand is gebroken en ik zal het onding lezen.
Ik zal zelfs eerlijk zijn over of het al dan niet bevallen is en zal dus – cross my heart – niet gewoon uit koppigheid en omdat ik tegendraads ben van aard zeggen dat ernixaanwas.

Bring it on!

6 thoughts on “Breekpunt.

 1. Hela, ik ben het ook net aan het lezen. Wil je zo vriendelijk zijn mij niet in te halen? Neem vooral je tijd. Er zijn nog zoveel goeie boeken out there. Anders kan ik je blog niet meer lezen he. Oeaaaa

 2. no worries: ik moet eerst nog de zelfmoordclub uitlezen, dus het duurt nog wel even voor Da Vinci aan de beurt is. Bovendien moet ik het eerst nog cadeau krijgen.

 3. Op de achterflap stond er dat het een “pageturner” was. Ik had nog nooit van het woord gehoord, maar het lijkt er op dat het dat wel is. Je wil gewoon zo snel mogelijk weten hoe het afloopt. Maar het behoort nu niet tot mijn top 5 boeken;
  Ja mag mijn exemplaartje ook even lenen hoor.

 4. lenen? neen hoor, boeken wil ik hebben…Misschien wacht ik wel op de paperback. Of is die er al?

 5. 20 euro was de prijs die ik betaald heb
  de geĂ¯llustreerde versie kost 10 euro meer
  en er is ook nog een boek over het boek geschreven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *