lijst 2: het nieuwe jaar

Het is tijd voor de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Dat is leuk: opschrijven wat je zekerzekerzeker zal doen in de komende twaalf maand en dan in december de balans opmaken. Meestal helt die nogal over naar de kant waar ik grandioos mijn voeten heb geveegd aan alles wat ik me had voorgenomen. Maar: dit jaar maak ik het mezelf makkelijk, en ik doorspek de lijst met een paar aangename verzetjes. Because all work and no play makes i. a dull girl.
Gaat ie.

Vanaf 1 januari leg ik de dingen na gebruik opnieuw op hun plaats. Dit om eindelijk definitief komaf te maken met de vele minuten uren dagen die verloren gaan met het zoeken naar autosleutels, handtas, kurkentrekker, telefoon,..
De eerste stap bij dit plan is: alles een vaste plaats geven.
Organisatie wordt het sleutelwoord van 2005.

Ik zal in het nieuwe jaar altijd, steeds, semper, toujours de afwas direct na het eten doen. Normaliter zou dit het probleem van het niet meer kunnen localiseren van de gootsteen moeten oplossen.

In 2005 ga ik naar Zuid-Amerika op reis. Zeker weten.

Ik zal niet langer vragen stellen over belangrijke zaken aan mijn magic eightball . Ik zal evenmin mijn beslissingen in belangrijke zaken laten afhangen van wat de magic eightball zegt.

Ik zal veel boekjes lezen in 2005. Ha! Dat doe ik nu al, dus dat wordt een makkie, maar ik wilde dat tenminste één punt op dit lijstje zeker uitgevoerd werd.

Ten behoeve van de persoonlijk ontwikkeling zal ik in 2005 beginnen met een cursus. Het gaat momenteel tussen: Spaans, Spermalie of salsadansen.

Het schijnt dat ik in 2005 zal stoppen met roken. Dat is goed nieuws zeg.

One thought on “lijst 2: het nieuwe jaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *