lijst 3 : eigenlijk geen eindejaarslijst

gvd. Al twee keer heb ik een stukje ingetikt om het vervolgens al twee keer kwijt te zijn omdat de elektriek hier uitviel.
Ik beperk me dan ook tot een paar korte dienstmededelingen.

1- ik was van plan het te hebben over de photoshop-rage dit jaar, en over hoe ik dat niet goed begrijp. Door één of andere duistere kracht is de helft van de wereld dit jaar op het lumineuze idee gekomen om een foto van zichzelf/vrouw/kroost/hond – voorzien van obligatoire kerstmuts en wat glitter – in een jpeg van minimum 800 Mb in mijn mailbox te pompen.
Vol lieve wensen, dat wel (waarvoor dank) en ongetwijfeld met de beste bedoelingen, maar het gaat mijn kleine verstand een beetje te boven. Waarom nu opeens iedereen? Is dat afgesproken, lieve mensen?
Ik was van plan het daarover te hebben, maar heb bij nader inzien besloten dat ik al genoeg kritiek heb gegeven op het dennenboom-gebeuren voor dit jaar. Ik ben in weze een positief mens en zal me er dan ook naar gedragen: van mij geen slecht woord.

2 – Nog vier gmail-accounts weg te geven. Wie graag voor nieuwjaar een mailbox van 1Gb wil kdo krijgen: geef gerust een schreeuw.

3 – Het zou best wel eens kunnen dat coupling de beste sitcom is die ooit gemaakt werd. Gooi de dvd onder uw boom, morgenavond! U krijgt er geen spijt van.

4. Enkel mijn aversie voor musicals overtreft mijn aversie voor kerst. Edoch: vanavond ga ik naar de premiere van Scrooge. *zucht*
Toch veel succes, jona. Break a leg, girl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *