Uw lach op televisie !

Volgende week zondag (13 februari) zal in de Minard een hele tros comedians het podium bestijgen voor grappen, mopjes en andere onzin. Dit alles voor de proefopnames van een nieuw televisie-programma over stand-up comedy.De opnames worden gemaakt met een levend publiek, and that’s where you come in. Wilt u dus uzelf wel eens horen lachen op de lichtbak, of wilt u gewoon GRATIS heel veel comedy zien op één avond: volgende week zondag is uw dag, de Minard in Gent uw locatie.
Onder andere Gunther Lamoot, Nigel Williams, Piet De Praitere, Alex Agnew en Henk Rijckaert zullen er zijn. Waarschijnlijk wordt het programma nog aangevuld met Thomas Smith en Danny Van Britsom.
Reserveren kan niet, maar er zijn 300 plaatsen beschikbaar. First come, first serve. De voorstelling begint om 18h en duurt tot rond 20h.

3 thoughts on “Uw lach op televisie !

  1. Hoor ik daar het woord “gratis”?

    Thomas Smith! ‘t Mag dan wel een Antwerpenaar zijn, maar ik heb toch ongelooflijk goede herinneringen aan die man 🙂
    Jammer genoeg kan ik er niet zijn. Da’s al ene minder die moet ge-served worden, natuurlijk.

  2. Ik zal er aan denken maar ik moet bekennen dat ik vorige dinsdag (1 februari) al een beke te veel gelachen heb met den lunatics. En een mens mag nooit teveel lachen he anders nemen ze me niet meer serieus! lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *