Stop!

Laten we wel wezen: het is nu al genoeg geweest met dat winteren.Soms moeten we het toegeven…het wordt nix meer. Al een week sneeuwt het en toch wordt de witte vacht niet dikker dan een paar milimeter en blijft het hele gedoe bovendien niet liggen. En wat heb je aan sneeuw als je er niet in kunt rondhossen, geen sneeuwballen kunt gooien naar andere kindertjes en -nog het ergst van al- geen sneeuwman kunt maken?
Ik zeg het u: dan is sneeuw volledig nutteloos.
Dus, weergoden, als het dan toch niet echt wil lukken dit jaar om er een deftige winter van te maken, laten we dan maar meteen naar de lente overstappen ja?

Het is tijd voor bloesem, terrasjes, waterzonnetjes en kriebels in de buik. Ik van mijn kant ben er alvast klaar voor: de kast ligt vol met topjes en t-shirts uit de nieuwe collectie, de lokken zijn voorzien van een coup soleil en er is een liefje voorzien om lente-kriebelig mee te doen.

Bring it on!

7 thoughts on “Stop!

 1. Hopelijk komt er eerst toch even echte winter.
  Dat zou me nog eens deugd doen.

  Een dag als vandaag is anders ook wel heel mooi.
  Stralende zon, sneeuwvlokjes, bitterkou…

  (Maar idd, de lente mag van mij ook beginnen…
  … alleen al maar voor het uitzicht…)

 2. Ah, de lente! Het mooiste seizoen!

  Enfin, tot het daadwerkelijk lente is. Dan vind ik de herfst het mooiste seizoen. In de winter is de zomer het mooiste seizoen. En in de zomer is dat de winter, natuurlijk.

 3. ik peisn dat het een beetje koud is om nu al in topjes enzo rond te huppelen…
  ach ja ne keer goed winteren, ik heb er niets op tgen voorlopig

 4. Beste I. , als je ooit een ‘bronchite’ opdoet, door nu al in je topjes rond te huppelen krijg je bij mij een gratis consult 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *