Verraad…

Het is niet mooi van me, maar het is wel zo: ik ben een e-afvallige van het zuiverste ras.

In het echte leven ben ik een bijzonder loyaal mens maar op het grote web kan ik mezelf echt niet tot trouw bewegen. Hier geldt het devies: ander en beter en als iets me niet meer aanstaat, verwijs ik het dan ook zonder pardon naar de prullenbak. Het laatste jaar hebben er zich al een paar van die ingrijpende wijzigingen voorgedaan:
hotmail, aka queen of spam, kleinste mailbox ter wereld met het onhandigste adresboek ooit werd als eerste aan de deur gezet en in één moeite vervangen door een grote, grappige en overzichtelijke gmail (als iemand er trouwens eentje wil, roep gerust. Ik heb er nog 47 te geef…).Kort daarna mocht ook Internet Explorer een ontslagbrief van ondergetekende ontvangen en werd het microsoft-beestje vervangen door Fire Fox. Het is nog nooit voorheen zo fijn surfen geweest als sinds die dag. Ik raad het dan ook iedereen aan.

En nu begint het dus weer te kriebelen…door mijn meeschrijven aan het projectje mag ik dagelijks aan den lijve ondervinden hoe deftige blogsoftware hoort te werken: fotootjes opladen, previews bekijken, linkjes maken, drafts opslaan, designs wijzigen, posts plannen in de toekomst, meerdere users aanmaken: het is allemaal een fluitje van een cent.Voeg daar nog eens bij dat skynet te pas en te onpas uit de lucht is, en je hier dus gewoon geen kl* mee kunt aanvangen en u begrijpt vast dat een omschakeling niet lang meer op zich zal laten wachten. Van zodra ik tijd heb om te ademen, maak ik er werk van!

Enige twijfel: wat gebeurt er met al mijn postjes hier? Kan ik die makkelijk overzetten en weet iemand hoe dat moet?

7 thoughts on “Verraad…

  1. Ola, da’s hier al heel wat anders 🙂

    Ik kan je jammer genoeg niet helpen met je probleem; ik heb geen ervaring met Skynet blogs… Maar als je nergens een backup-mogelijkheid ziet binnen de admin area, dan vrees ik ervoor.
    Vraag het toch maar eens na bij mensen die het zeker kunnen weten. En anders handmatig kopiëren en plakken eh… Ik heb dat destijds ook gedaan, reacties incluis. ‘t Is monkey work, maar het gaat sneller dan je denkt. Alles bij elkaar was dat een dagje werk. Je kunt dat spreiden eh; er is toch geen haast bij?
    Allez, veel goeie moed! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *