honden, stokjes, verhuis en kuis.

Het is me weer het weekend wel. Zo druk dat ik amper aan bloggen toekom. Het is dus niet dat ik lui en apathisch in mijn zetel lig te liggen, maar het is gewoon dat ik genen tijd heb. De redenen daarvoor?
1. Het huis moet gekuist worden. Ik was van plan dit gisteren al te doen, maar jammer genoeg was ik nogal ziek. Eerst en vooral daarover: I blame Huug. Ik denk dat ik zijn bacterie van een paar dagen geleden heb overgekregen tijdens het ribbengedoe. Gemeen is dat, zo onschuldige meisjes besmetten met verkoudheden.
Anywayz. Ik heb dus gisteren in bed gelegen en ben bijgevolg vandaag in de weer met stoffer en dweil. Leuk, zo op een zaterdag…
2. Wij hebben een hondje op logement dit weekend. Balt, zo heet die lieverd, en je ziet hiernaast een fotootje. Een hondje vraagt natuurlijk wel wat tijd: je moet dat eten geven, het hondje uitlaten (ik woon op een appartement) en er aandacht aan geven. Maar het is natuurlijk ook superleuk en ik overweeg Balt zondag niet meer terug te geven aan de rechtmatige eigenaars. Waar anders vind je immers nog een beestje dat in een moeite Lena’s been enthousiast bepringt om vervolgens haar pas gedweilde living onder te kotsen.Hilarisch!
3. ik bereid mijn verhuis voor naar wordpress. (btw, Maarten, mail je me eens over wat we daar donderdag over besproken hadden?)

Stokje is voor strax. Eerst de keuken dweilen. En de hond uit wandelen nemen…

3 thoughts on “honden, stokjes, verhuis en kuis.

  1. héhé
    ja de stokjes doen weer de ronde, heeft lena er die maffe hond meegeslagen? lol
    succes emt wuen verhuis, laat ons zeker weten of ‘tde moetie is ne keer te komen zien :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *