Zo gaat het best.

ter info aan zij die deze pagina niet goed kunnen laden, niet zien zoals het hoort:

Get firefox! Dat had ge lang geleden al moeten doen….

24 thoughts on “Zo gaat het best.

 1. Update: Alles laadt ook goed in IE. Behalve een kruisje naast elke titel waar zogezegd een prentje moet komen, maar in Firefox zie ik helemaal geen prentjes…

  (Even naar de source gekeken: ‘t ligt aan /layout/dots/images/boxcat3.gif, maar dat bestand bestaat niet.)

 2. Nog geen Firefox getest, maar ben wel heel content van Opera… Is Firefox ‘beter’ dan Opera, en zo ja, waarom?

 3. Het merendeel van de mensen gebruikt Internet Explorer. Pas uw site aan aan het merendeel van de mensen, ipv het merendeel van de mensen te vragen zich aan te passen aan u.

  Ik zie hier ook kruiskes naast den titel. Maar ik kan hier geen Firefox installeren.

 4. ik ben eraan bezig Lena, een klein beetje geduld…

  Ik vraag ook niet dat de mensen zich aanpassen aan mij. ik zeg gewoon dat ze waarschijnlijk beter af zouden zijn met firefox.

 5. Meer nog: het zou moeten opgelost zijn. Iemand nog problemen nu?

  oe, en dankuwel mich. ik heb gewoon die ene lijn uit de template gesmeten en that did the trick.
  Zo slim dat jij bent!

 6. Ik ben heel content van IE. VuurVos ooit eens getest en onmiddelijk terug eraf gehaald, duh. Mijn blog zag er niet uit. En ik had geen goesting om dat allemaal html-wijste herwerken, oh no.. Het is gewoon een hype.

 7. @huug.
  ik kijk altijd naar jouw blog met FF en het is heel schoon, hoor.
  dat firefox een hype is zou ik nu niet meteen meer zeggen. er zijn al meer dan 25 miljoen downloads…
  ik was IE explorer vooral beu omwille van:
  – die vraag om foutrapporten te versturen naar microsoft (brrr. zo big brother zeg.)
  – de popups
  – de vele virussen
  – al de brol die op de achtergrond bleek te draaien.

  Sinds FF ook mijn online banking aankan open ik IE zelfs niet meer.

  @Bart. ziet alles er goed uit in Opera hier? ik heb daar nog nooit mee gewerkt, dus geen mening. Maar heb wel al veel goed gehoord over Opera….

 8. Ik kan wel nog zeggen dat het in Netscape helemaal niet draait, maar behalve de Vlaamse ambtenaren werkt daar ongeveer niemand meer mee! 🙂 (en zelf de Vlaamse ambtenaren verkiezen tegenwoordig al IE).

  Ik vind het verder ook vreselijk dat sites mij dwingen op pakweg flash versie xxx te downloaden en te installeren. Anders kun je hun site niet zien. Zo heb ik al een hele boze mail gestuurd naar de Vooruit omdat hun site niet meer toegankelijk is. Mij interesseert in de eerste plaats inhoud, toeters en bellen heb ik niet nodig.

  En ik ben ook content van IE. Néh! 🙂

 9. Als je Firefox iets uitvoeriger uitprobeert, dan zul je ‘t zéker beter vinden dan IE. Geen twijfel mogelijk. Als je FF simpel wilt houden, dan kan dat; als je veel ‘plugins’ (extensions) of thema’s wilt, dan kan dat ook. En vergeet niet dat het FF is die webpagina’s correct (volgens de standaarden) weergeeft, niet IE!
  Het vergt gewoon wat aanpassing, maar dat is met alle verandering zo…

  (Waarmee ik niks wil opdringen eh 😉 Ik wil maar zeggen: Ik zie geen enkele logische reden om IE beter te vinden dan FF, enkel ‘gewoonte’redenen. Maar die laatste redenen zijn natuurlijk óók redenen.)

  Wat dat Flash-gedoe betreft: Niets tegen Flash, zolang het de rest aanvult en niet *vervangt* (zoals inderdaad de site van de Vooruit, die ook fameus op mijn systeem werkt). Een navigatietje in Flash is wel okay vind ik.

 10. Extra reden: niet iedereen heeft beheerdersrechten op zijn PC, dus we zijn al lang blij dat we niet meer met Netschaap (zoals we het ook wel vriendelijk noemden) moeten werken. En ik heb geen behoefte aan vuurvos. Maar ja, tegenwoordig is het meer een kwestie van “behoeftes creëren”, hé.

 11. *zoekt verwoed in kleerkast naar plooirokje en sportschoentjes*

  gimme an F, gimme an I, gimme…

 12. Vroeg of laat plooit iedereen voor Firefox. Iedereen. Het is slechts een kwestie van tijd. Ja… Een kwestie van tijd…

  MWAHAHAHAHAHAHAhahaha. Ha.

 13. Ik ben een fan van Bill. Door hem heb ik mijn huidige job. Dat is ook een reden. Zonder Gates zat ik op straat.

 14. @i. Jazeker, in Opera alles pico bello, vroeger wat last met die ‘figuur’ die daar bleef staan maar nu is dat blijkbaar verholpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *