Moe-hoe

Moe-hoe. Doodmoe-hoe.

Een bijzonder actieve dag gehad. Om te beginnen op een -voor een zondag- ontiegelijk vroeg uur opgestaan (10h), dat eigenlijk al te laat was, aangezien we ter elver ure al in de heimat werden verwacht. Snel ontbijt, snelle douche, snel bloemekes halen, traag naar de suburbs gereden (discussie in de auto: rij toch sneller- ik mag hier maar zeventig- ge rijdt niet eens zeventig). Vervolgens een aaneenschakeling van moederdagvieringen : apero bij oma, middagmaal bij lief’s mama, koffie bij lief’s oma en dan drankjes en taart bij mijn andere oma, samen met mijn mama.

De dag afgesloten met een picnic voor de lichtbak, onderwijl enthousiast verontwaardigde opmerkingen en sandwichkes naar de kindjes van de star academy en vooral naar het ouderpaar uit supernanny gooiend. Over dat laatste zet ik nog wel eens een boom op, ten gepaste tijde, maar nu moet i. slapen. Moe-hoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *