Iedereen Supernanny

Ik had het beloofd. Bij deze een paar tips voor De familie Levert uit de eerste aflevering van Supernanny.

– Een peuter is geen hondje. Als een peuter in zijn broek plast, is het niet aangewezen om de natte broek in peuter’s gezichtje te wrijven.
– Een zesjarige is al evenmin een hondje. Dat u uw hondje een tik geeft met uw pantoffel als ie stout is: tot daar aan toe. Maar uw zesjarige zoontje? Komaan, u weet wel beter, niet?
– Om zes uur ‘s ochtends een martini drinken is niet normaal, zelfs al heeft u stress.
– Een hoed dragen maakt een outfit niet noodzakelijk stijlvol.
– Niemand zit te wachten op suggestieve beelden van spelende ouders in bed.
– Er zijn betere plaatsen om uw relatieproblemen uit te praten dan voor een camera.
– Het is niet te veel inspanning om 10 minuten aan uw kinderen te spenderen per dag.
– Wit dragen verslankt niet.

7 thoughts on “Iedereen Supernanny

 1. Oehoe. ge hebt het niet gezien ofwa?

  Dit is de categorie “temptation island” en “de heren maken de man”. Televisie om uw verontwaardigheidsgrenzen af te tasten….

 2. Vooral de eet-scène met papa en de zonen op het einde. Papa moet zich luidop helpen herinneren om zijn zonen complimentjes te geven: “Aja ik moet een compliment geven. Maxime, ge zijt flink aant eten”, aldus vader Levert. Niet te geloven.

 3. maar alle da doede tog nie,een pak slaag geven me uwen sloef! en dan de deur op slot doen:s die kinderen zijn schou van under kamer,dan kannek wel geloven da ze tegenstrijdig doen… ik ben nog ma 15 en ik weet da al…

 4. Het ganse programma is gestoeld op één grote belediging.
  Het is beledigend naar de ‘volwassen’ deelnemers die er – getuigen de weinig respectvolle commentaren hier ook – in hun onderhemd gezet worden.
  Het is beledigend naar de ‘minderjarige’ deelnemers, die gebrandmerkt worden als …-kinderen.
  Het is beledigend naar de ganse hulpverlening wanneer een programma beweert in 3 weken te doen waar écht professionele hulpverleners soms met 3 jaar nog niet zouden toekomen. Maar, de effecten zullen bij de laatsten wél een langer leven beschoren zijn (en respectvoller voor gans het systeem zijn) dan deze van een op sensatie belust programma.

 5. Het is dan ook een TV-programma, geen madam op een missie om wereldvrede te bekomen ofzo. Ik moet toegeven dat ik het interessant/entertainend vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *