live-update

het is vreselijk mooi weer buiten, dus deze dame zou wel gek moeten wezen als ze hier binnen op de schootcomputer zou zitten tokkelen, ipv de stad in te te trekken. Bij deze hou ik het dus op een korte update en enige bedenkingen om over na te peinzen op uw zondag.

– Waarom heeft ongeveer iedereen (jaha. ook ik.) zich laten vangen aan het vrijdag de 13e gevoel en op de lotto gespeeld? En is er eigenlijk iemand die iets gewonnen heeft?
– Wat is dat eigenlijk met vrienden die ver weg wonen? Iedere keer als je ze bezoekt, dan heb je daarna weer enkele dagen flink last van heimwee en gemis. Ze moesten het afschaffen, dat verhuizen naar Limburg, gvd.
– Wanneer ben je een goed lief? Als je zelf om 1h bent gaan slapen en lief komt om half zes thuis van een vrijgezellenavond. Als je dan nog vriendelijk luistert naar het hele enthousiaste verhaal, terwijl het buiten langzaam dag wordt: dan ben je verdorie goed op weg, me dunkt.

3 thoughts on “live-update

 1. 1 ook niets gewonnen !
  2 ja da’s ‘t leven de mijne is naar Herentals gaan wonen en ik mis haar ook soms.maar als je dan eens samen bent kan je nog zoveel bijpraten, dan vliegen de uren.
  3 ja, ja ,je zal het wel leren véééél
  water bij de wijn doen , .. maar ook niet teveel, rode wijn mag nooit rosé worden.

 2. 1. Ik win altijd met de Lotto. Ik speel nooit en bespaar dus geld.
  2. Limburg? [Ironie]The place to be?[/ironie]
  3. Daar dromm ik al jaren van, van zo’n lief 😉

 3. een meer prangende vraag: waar vindt ge een goed lief!
  BTW-> als ge dat kunt om zes uur ‘s morgens naar het bezopen verhaal van u ventje luisteren dan ben inderdaad goed opweg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *