WP themes

Grrr. Ik zat daarstraks een beetje te prutsen aan mijn theme (“Silver is the new black”) , omdat IE Kerygma blijkbaar niet goed kan laden. Ik zit niet aan mijn eigen pc, vandaar dat ik het had gemerkt. In Firefox loopt alles zoals het hoort…

Het probleem is dat bepaalde stukken van posts gewoon niet worden weergegeven. Sjjj. “foei, IE!”, dacht ik. Tot ik daarstraks even probeerde om de WP Default terug te zetten en wat blijkt? Alles wordt mooi weergegeven.

Het ligt dus aan het theme. Silver is the new black, my a*.

Ik ben dan maar teruggekeerd naar default en dit weekend ga ik hier eens grondige verbouwingswerken uitvoeren. Ik maak gewoon mijn eigen theme. Mwoehahaha.

Behold: i. is going into design-mode!

6 thoughts on “WP themes

  1. ik ook. ik was er helemaal dol op, maar jammer genoeg laadt het dus niet in IE. Vloek vloek vloek.

  2. Ha, en zomaar ‘stoemmelinks’ zonder boe of ba een nieuwe template neerplempen. Het is proper!
    Eweleuh, het is proper, ja. Dat wel. Goed gedaan, proficiat.

  3. Een eigen CMS rulezzz… Ik vind het leuk om de features die je vindt bij WordPress bvb te onderzoeken en dan zelf te implementeren in php!
    Knutselen voor cyberzielen dus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *