Wedding Bells

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar ik van mijn kant ben absoluut dol op een leuke trouwerij op z’n tijd. Begrijp me niet verkeerd: ik hoef zelf niet zo nodig een huwelijksboot om de woeste baren van het leven te trotseren, maar ik vind het wel schitterend als andere mensen het doen. Het is ook zo perfect vind ik: een feest omdat twee mensen van elkaar houden. Een betere reden om te vieren bestaat er niet. Bovendien zijn er bij een trouwfeest altijd een aantal van mijn favoriete dingen de levens betrokken. Lekker eten. Een feest met veel ambiance. Champagne. Mannen in kostuum. Allemaal fun fun fun.

Ik word er vrolijk van, en tegelijkertijd heel erg ontroerd. Ik sta als een absoluut kalfje tranen weg te pinken bij de aanblik van de bruid en bij het aanhoren van het ja-woord en ik amuseer me meestal te pletter op de aansluitende party.

Het hoeft dan ook geen verdere toelichting dat ik heel erg uitkijk naar vanmiddag en vanavond en morgen, want dan vieren twee vriendjes die ons nauw aan het hart liggen hun liefde.
Langs deze weg wil ik hen al even alle geluk van de wereld toewensen en een lang en vruchtbaar huwelijk. Ontkurk de champagne!

One thought on “Wedding Bells

  1. IK heb net 8 films van een trouwerij afgehaald en heb er nog een 300 digitale liggen om te bewerken. Volgend weekend weer een trouwpartij. Na een tijdje heb je het toch gezien hoor, zeker als je er moet werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *