Blogs gevonden.

Dankoewel aan de mensen die ons suggesties gegeven hebben hier of in de mailbox.

Met die hints van deze mensen en een beetje google-werk vannacht tot de volgende lijst gekomen van blogjes die vanavond enige interesse zouden kunnen opwekken :

– De eerste is meteen een groepsblog : cnxsite.be is het project van Kris, Steven, Glenn, Yves en Saar die samen op “dezelfde oersaaie school” zitten. Ik schat hen een jaar of 15.

– Aan de kiekeboe-foto te zien: nog jong vollek op zodraikopmijnhoogte.com.

– Anneke dan, die amper 16 is maar op eikebah de pannen van het dak schrijft. Sterk!

Skaters is de blog van Sam en Tom, aan de foto’s te zien behoorlijk piep. Ze startten hun blog na een uitleg van hun leerkracht. And guess what: ze skaten en ze houden van auto-tuning. Hallo doelgroep!

– Meer over dat car-tunen op vroempower en op auto-tuning Ik snap er eerlijk gezegd nix van, maar als die jongens dat leuk vinden…eurhm…vinden die jongens dat leuk.

– Niet over tuning, maar wel over auto’s: autowereld.

– Over skaten is ook het één en ander terug te vinden. Op Quadsk8 bijvoorbeeld, of bij skatergwen en op skateboarding-92

Het door Ine vermelde streetart komt er ook zeker in. Kif Kif is gecontacteerd, maar ze hebben voorlopig nog niet geantwoord.

Het is best wel stressen voor vanavond: we weten niet goed wat te verwachten, kunnen de computerkennis van die gasten moeilijk inschatten en ik heb zelf nauwelijks ervaring met
jongens uit de randgroepen, zoals dat op de habbekrats-site wordt genoemd. Jongens komen er bij ons op Het Meisjeshuis namelijk bijna niet in.

Spannend hoor…

4 thoughts on “Blogs gevonden.

  1. heb heel wat ervaring met die doelgroep . Ben overtuigd dat het meevalt : zowel de leerstof als de lerares liggen binnen hun interessesfeer . Succes verzekerd

  2. hebben we gister net gedaan zie. Welkom terug trouwens huug. Spam karma loves you again, blijkbaar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *