Rug-update

Vrijdag mezelf laten mishandelen bij de osteopaat en bijgevolg vrijdag en zaterdag extra veel pijn gehad. Blijkbaar moet het toch altijd eerst nog wat slechter worden voor het beter gaat.
Vandaag mogen we echter niet klagen, meneer. Naar behoren geslapen (“slechts” een vijftal keer wakker geworden) en alles voelt net iets beweeglijker aan vandaag. Ik vertrouw het zaakje echter nog niet volledig en plan dus nog veel te rusten op deze zondag.
En als het morgen niet beter is dan bel ik de onvolprezen Dokter Praet voor een spuitje vol cortizone. Whiiiii….

10 thoughts on “Rug-update

  1. Ik ben blij dat ik het eens niet gezegd heb. 🙂

    Wist je dat Peter Vandeneede, de fantastische acteur, van zijn chronische rugpijn verlost is sedert hij 10 jaar geleden zijn levensstijl heeft omgegooid? Gestopt met roken, beginnen sporten (lopen) en gezonder eten. Stond es in de Runner’s World, freakske dat ik ben. 🙂

  2. En al gedacht aan een second opinion? Uw lijf laten volspuiten met cortisone lijkt me een gemakkelijke tijdelijke oplossing maar niks structureel.

  3. Sorry maar ik word hier een beetje kwaad door. Kunt gij niks aan doen, maar … ach. (draait toetsenbord tien keer rond en besluit dat het allemaal geen zin heeft) Ik ga niks zeggen.

  4. Hm. Laten we het er maar op houden dat ik vorig jaar een second, third, fourth and fifth opinion heb gekregen en niet van plan ben om weer de hele reutemeteut te doorlopen.
    Er is gewoon niets structureels aan te doen: het is een misgroeiing, remember. En dat veroorzaakt ontstekingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *