25 thoughts on “Aftellen

 1. Gelezen dat die heren elk niet groter zijn als 1.70m Als je de verhoudingen Prince-gewijs gaat extrapoleren… Mwhoehaha… duidelijk een geval van compensatie dus…

 2. Bono mag nog een vuilniszak aantrekken, hij zou het nog geen twee keer moeten vragen

  *grijns*

  Wat jij, klijn?

 3. Ik dacht niet dat ik deze zin ooit zou zeggen maar … ik zou er geld voor geven om een leren broek te zijn.

  Verder, Huug, Prince-gewijs, i guess it takes one to know one.

 4. Oela, nooit gedacht dat die hier zo onaantastbaar Heilig waren die JouTou-ers. Ik trek alles weer in, ‘k heb niets gezegd, het was een vergissing, sorry… (Grmbl. Fans, tsk…)

 5. Moesten ze nu nog wa muziek maken die op iets trekt en ni van dieje pseudo-moderne alternatief-correcte pop, ja dรƒ n. Maar ‘k versta toch ni veel van die idolatrie. Ach ja, ‘t zal wel aan mij liggen zeker?

 6. @Huug
  Ze zijn niet heilig hoor. Maar het scheelt niet veel ๐Ÿ˜‰ .

  @ Bart
  Muziek die op iets trekt?
  Er zijn miljoenen mensen die het jammer genoeg niet met u eens zijn.
  Des gouts et des couleurs, jongen.

  idolaterie is het echter niet, bij ons. Hooguit een dag of twee om de vijf jaar, als ze naar belgiรซ komen. En we kaarten hebben. haha!

 7. Dacht ik ook als ik die foto hierboven zag. Toen ik in Amsterdam woonde zag je die types alleen maar in en uit ‘bepaalde’ bars in de Warmoesstraat komen. ..
  (Gni. Op naar de 40 reacties!)

 8. Als Bono een vuilniszak aantrekt? Over z’n kop ja ๐Ÿ™‚ Soit, de man is een fenomeen, maar “hum” woont toch maar schoon in een kast in Ierland, niet uit liefde voor’t land maar uit liefde voor de weinige belastingen? Ja, ik weet’t hij heeft veel “goeds” gedaan ook, maar wat ie aan goeie doelen spendeerde is slechts een fractie van wat ie bezit, dus dan zijn er velen onder ons ook wilde weldoeners hoor.

  Soit, op BeOne hoorde ik een presentator het volgende zeggen “Nu ze op 10 juni komen, draai ik nog even deze heerlijke partyplaat van U2…” Welk nummer was het -> Sunday Bloody Sunday. Party? Quรจ? Steengoeie song ja, maar party????

  Enneh, ik moet toegeven dat ik ‘t dvd’tje van Slane Castle gaarne bekeken en beluisterd heb. Love em or hate em, ze hebben de voorbije decennia gekleurd.

 9. @duvelman: Sunday Bloody Sunday is wel degelijk een partyplaat. Waar die song over gaat, weet toch bijna niemand meer. Ge kunt er dan evengoed op staan springen. Meebrulleuuuh! ๐Ÿ˜‰

  (Kwestie van het aantal comments wat aan te dikken eh.)

 10. Pingback: En nu even ernstig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *