Televisie-seizoen is dood.

Het is sinds deze week officieel zomer, lieve mensen. Gedaan dus met die verslavende lichtbak en de hersenloze programma’s die ik om mysterieuze reden week na week bleef volgen.

Peking Express
is al een tijdje voorbij.
Gisteren was de finale van Star Academy. (Pim is trouwens een achterbakse sissie. Meer woorden maak ik daar niet aan vuil.)
Vanavond is het “de zes maand later” van Tempation Island.

En dan, beste mensen, gaat de televisie definitief dicht voor een paar maanden. Gentse terrassen, bbqs en wijde wereld: behold, ’cause here I come!

4 thoughts on “Televisie-seizoen is dood.

  1. Ah, ‘t is niet Pim van de koekjes maar van Star Academy. Dat weten we dus ook weer.

    Een stuk van die “zes maand later Temptation Island” gezien, trouwens. Die Sven is niet normaal; ik heb zelden zo’n Meester-Manipulator gezien (‘t heeft natuurlijk slechts een impact op een select groepje vrouwen, maar toch). En ‘t zou me niet verbazen mochten er een paar dingen in scène gezet zijn, want de eindsequentie was me net iets te dramatisch. (En die ontmoeting tussen Sally en dinges, komáán zeg. Har-di-har-har.)

  2. i. ge moet oppassen met die “Pim is een sissie”, voor ge ‘t weet komt ge bovenaan de google ranking tevoorschijn als mensen zoeken op sissies (cfr. Pietel) :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *