The West Wing.

Wie nog een cadeautje zoekt om te vragen voor dat goede rapport: ik kan iedereen ten volste de DVDs van “The West Wing” aanraden. Martin Sheen rules big time!

Het goede nieuws is dat er al 6 seizoenen van bestaan, elk met 22 afleveringen. 132 afleveringen dus, waarvan we er nu nog maar drie gezien hebben.
Ergo: voorlopig nog geen risico op droogvallen en afkicken van een nieuwe lichtbakverslaving, en dat is uitstekend nieuws. Het einde van Coupling, Cold Feet en The Office zijn immers nog steeds trauma’s die ondergetekende moeilijk kan verwerken.

7 thoughts on “The West Wing.

  1. Is dat zo dat je met jouw veroveringen omgaat? De liefde was gauw over. Ik heb hem van de toog moeten ‘afschrepen’ . Tsk! Als je Michael C. nog wil terug hebben, ewel hij ligt bij mij in bed. Nogal droog. Kom hem maar halen.

  2. Yes! Ik heb vannacht nog gebeld toen ik thuiskwam naar de Manteca, maar ze namen daar niet meer op. En alweer had ik jouw gsm-nummer niet om te vragen of je hem kon meenemen.

    Maar alles kwam goed, gelukkig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *