Blog-dinner

Ik word langzaam wakker, het laatste uur. De vorige post van deze ochtend, toen nog met slaaphoofd, behoeft ondertussen enige aanvulling. En dan bedoel ik vooral dit:
Smetty en Erwin, merci voor de organisatie. You did well.

Smetty schreef (ondersteund door een mooie foto-montage) daarnet op haar eigen blog :

“Het doel van zo een dinner is mensen ontmoeten, communiceren, netwerken\”¦ Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je eruit haalt.”

Ik vrees dat ik net iets minder ambitieus ben dan sommige andere aanwezigen. Ik heb gepraat met de mensen die toevallig in mijn buurt zaten. En met de mensen die ik al kende. En met mensen door wie ik word uitgenodigd op hun trouwfeest.

But we can hardly call that networking, can we?

24 thoughts on “Blog-dinner

 1. Ik vrees dat ik geen tijd heb, Tanguy. Ik moet weg / mijn haar wassen / de hond uitlaten / naar een trouwfeest (kies er eentje, mij blijft het om ‘t even) die avond.

 2. Als je niet meer van me houdt, Tanguy: ga dan.

  Je hoeft je niet verplicht te voelen om hier te komen lezen. ik zal e-norm gekwetst zijn, maar ik kom het wel te boven. Uiteindelijk.

  (…)

  there.
  done.

 3. Het zal een kwestie van semantiek zijn. U zegt “mooie momenten”, ik zeg “op de zenuwen werken”.

  En nou ophoepelen jongeman. i. heeft geen zin meer om te spelen.

 4. “Aangezien ik zelf een bescheiden weblogger ben, had ik me ook ingeschreven, maar blijkbaar was niet iedereen daar even enthousiast over\”¦” (link)

  That’s an understatement! 😉

 5. Dat is wel een voltreffer dimi. Het VB heeft zichzelf daar inderdaad de das mee omgedaan. Wat moeten die 1 miljoen kiezers nu denken?

 6. Ik wou nog even commentaar geven op de vorige post, maar die was al dicht.

  Het is duidelijk dat Tanguy de blogcomments van anderen als strategie gebruikt om zelf de aandacht te trekken en zijn (google) bekendheid te vergroten. Hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn.

  Wil je geen uitgaande links naar een VB-website? Verander dan zijn link in je backoffice naar deze http://www.lsp-mas.be/blokbuster/2001/tanguy.html

  Wil je geen ellenlange discussies, daag hem dan niet uit, want hij geniet daarvan. Gebruik gewoon de supernany methoden. Negeren!

  Zelf heb ik altijd goed kunnen lachen met Tanguy. Het belang/blok rijdt zich keer op keer vast en ik geniet er van om te zien hoe haar mandatarissen daar een draai aan proberen te geven.

  Ik vind het enkel stom dat Tanguy zoveel reclame krijgt door de reacties van de mensen die het VB naar de achtergrond willen plaatsen. Misschien even de strategie aanpassen?

 7. btw Tanguy, de kritiek van de standaard op het VB gisteren:

  “Het VB is een papieren tijger”

  Dat vond ik wel een mooie.

 8. ‘t Is spijtig dat een blogdinner zo politiek getint raakt.
  Tanguy gast, ge moet het ook niet gaan zoeken he.
  Ik zat er niks mee in om u tegen te komen, en ik moet zeggen,
  op het dinner zelf is er volgens mij niks verkeerds gezegd of gedaan.
  (toch niet dat ik weet) Maar de vuurkes die ge hier en daar aansteekt…
  Dat typeert je politieke overtuiging een beetje.
  Daar denk ik toch het mijne van.
  En fyi, ‘het mijne’ is in dit geval niet in uw voordeel.

 9. @ Coolz0r: Bedankt voor het vertrouwen !

  @ Allen: Wie steekt hier de vuurkes aan?

  Ik reageerde pas nadat anderen mij als pestleider hadden verklaard.

 10. Was dat daar een blog-dinner of een Veys-dinner? En als het een blog-dinner was, waarom dan al dat gezeik over die Veys? Ok, hij stookt, maar je maakt ‘m belangrijker dan hij is door erop te reageren. Ik sluit me aan bij Pietel; verkeerde strategie. Ik zou die knakker bloggewijs ook gewoon negeren. (met de nadruk op de eerste ‘e’)

 11. ‘vertrouwen’ is misschien niet het juiste woord. ‘k Bedoel alleen maar dat ik iedereen gelijk behandel. Bij mijn weten is bloggen als activiteit ‘an sich’ niet politiek getint.
  Alleen de toegevoegde content is dat. Op een Blog Dinner komen mensen samen die over verschillende dingen bloggen. Het is zelfs ideaal als pro’s en cons eens samen aan tafel kunnen zitten.
  Moeten we dan ook beginnen zagen op de mensen die er waren die dot net en andere microsoft producten zooo fantastisch vinden? Ik vind dat namelijk niet. Want ik ben tegen de politiek die Microsoft voert. Net zoals ik tegen de politieke standpunten van het VB ben. (zonder Microsoft aan het VB te linken, op eender welke wijze !)
  Zie… daarom is zagen over de content van een blog onzin. Het doet niet ter zake.
  Voert ulder discussie in real life. Beter nog, had ze gevoerd op het blog dinner, wie weet hoeveel mensen hadden je weeral gequote… Kans verkeken.

 12. Ik heb wel gevraagd om voorzichtig te zijn met zulke gasten, niet om te stoppen !!!!
  doe zoals altijd als je iemand niet kan verdragen, negeer ze en zet je verder in voor wat en wie je wel leuk vindt

 13. Haha een “knakker” wat een grappig woord. Die moet ik onthouden. Dankje zeveraar voor deze verbale virtuositeit. KNAKKERS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *