Mededeling.

Beste lezer, lieve familie en vrienden,

Ik weet het, echt proper is dat gloathing niet. En ik heb zowaar medelijden met de mensen-van-de-20-dagen, echt waar. Maar ik wilde toch even dit melden:
ik heb dit jaar meer gewerkt dan daarvoor, meer stress gehad, minder verdiend en mijn onbepaalde-duur-zekerheid opgegeven. Daar staat tegenover dat ik dit werk ongelooflijk graag doe. Een niet te onderschatten pro.
Het allermooiste van deze job moet echter nog komen en ik wilde u even vertellen dat ik daar binnen exact vier uur aan ga beginnen en daar vervolgens gedurende 7 weken met volle teugen van ga genieten.

Prettige vakantie allemaal!

3 thoughts on “Mededeling.

  1. Rust is voor losers, op congé gaan en vermoeid terugkomen, da moede doen. Prettige vakantie, de mijn is al een week of 2 bezig en ik heb nog tot begin oktober, als we dan toch aan ‘t stoeffen zijn 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *