Fun met de vrijgezel

Lena, die trouwt volgende maand. Haar broer is haar getuige. Aangezien die een piemel heeft komt ie vanzelfsprekend niet in aanmerking om deel te nemen aan de vrijgezellenavond, laat staan hem te organiseren.

Het was dan ook al gauw beslist dat de organisatie van dit evenement zou overgelaten worden aan juf K. , juf L. en yours truly. Want laten we wel wezen, wij voldoen aan alle eisen om het perfecte organisatie-comité te vormen: we zijn (a) goede vriendinnen van Lena (b) bijzonder geslepen en (c) voorzien van een ongezonde dosis fantasie. Meer moet dat niet zijn.
Bovendien heeft ondergetekende al enige ervaring in deze materie na het ineenboksen van de vrijgezellenavond van Klijn. Murphy was die dag in opperbeste doen en diende ons fris als een hoentje de ene slag na de andere toe: ik heb op een gegeven moment zelfs met behulp van een kleerhanger in een school ingebroken. Om maar te zeggen: ik ben geen groentje meer in deze.

Anyway. Zaterdag is de dag. Een volledig verslag volgt daarna (Lena leest mee), maar ik wil u bij deze graag even oproepen om met ons te bidden voor mooi weer. Doen!

3 thoughts on “Fun met de vrijgezel

  1. een doos eieren naar d’arme klaren brengen die bidden dan voor zon of…
    bij onze overburen is dat perfekt gelukt

  2. Juf L. heeft afgezegd. Blijkbaar toch niet zo’n goede vriendin van me. Gelukkig zijn Juf K. en i. er nog. Ik zie er bijzonder naar uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *