Samenwonen, de mindere kanten

Neen, neen, ik heb voorlopig nog geen nadelen aan het lief ontdekt waardoor ik niet meer wil samenhokken. Met de mindere kanten bedoel ik: de voorbereiding van de verhuis. Ik hà à t verhuizen. Ik hà à t administratieve rompslomp. Ik hà à t praktisch denken. En de komende anderhalve maand zal dat een groot dele van onze tijd opslorpen. Het is de zure appel waar we doorheen moeten.

Vandaag zetten we de eerste stappen: we gaan naar de bank (een gemeenschappelijke rekening openen. Volgens mij wil dat zeggen dat ik dus vanaf nu ook nog zijn geld mag opdoen, ipv. enkel het mijne.) en naar de verzekering. Olé.

3 thoughts on “Samenwonen, de mindere kanten

 1. verhuizen sucks big time!
  en nog iets dat een downside kan blijken als je gaat samenwonen: over van alles en nog wat sámen beslissingen nemen. jaja, de ultieme relatietest 🙂

 2. Awel Awel Awel, de juffrouw gaat verhuizen!
  Fijn en nen dikken proficiat en ook wel veel succes en een mooi toop-tegaar-leven toegewenst! En als ge suggesties nodig hebt aan waar ge zijn geld allemaal kunt uitgeven, I’m your madam!
  groetjes, tot in ‘t stad!

 3. Ben druk aan het zoeken naar antwoorden!
  Mijn eerste x van samenwonen komt er geloof ik aan!!, en ik ben al 37 en heb 2 kinders.
  En leef al 12 jaar van een bijstandsuitkering en daarbij werk ik ook nog es part-time.
  En ik vraag me dna ook af……wat en hoe moet ik alles regelen??
  Wil ik natruulijk niet financieel afhaneklijk van hem wordne ne mijn handje iedere maand bij hem ophouden!!
  Ik weet er echt geen toeten of bellen vanaf.

  Wie heeft en geeft mij raad!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *