De mindere kanten

Het is niet al rozengeur en maneschijn tijdens de Gentse Feesten.
Beeld u even in: i. heeft eten noch drinken in huis. Er wordt dus besloten dat het hoog tijd is om een kleine uitstap naar de supermarkt te organiseren. Een mens kan immers niet overleven op enkel bier en vettige hamburgers alleen, en mijn lichaam begint onderhand te schreeuwen om enig vitamine-rijk voedsel.
Naar de colruyt, is het eerste idee. Van hieruit kan je – realistisch gezien- enkel met de auto naar de colruyt. Aangezien parkeerplaats vinden in de Feestenzone (alwaar ik tot op heden nog steeds resideer, ja) geen pretje is, wordt deze optie onmiddellijk afgevoerd. Na wat wikken en wegen besluit ik enkel het hoogstnoodzakelijke te kopen en de boodschappen te voet te doen. Naar de GB it is!
Jammer genoeg ligt de GB net aan de andere kant van de Feestenzone, wat uitmondt in het volgende tafereel: i. slalommend en en kinderwagens ontwijkend tussen kuierende, (of erger: hamburgervretende en bierdrinkende) lawaaierige mensen, beladen met drie zware GB-zakken en onderwijl binnensmonds de Gentse Feesten vervloekend.

Living in Ghent. What a joy.

2 thoughts on “De mindere kanten

  1. Ben je naar de GB in de Hoogpoort geweest misschien? In de Sint-Jacobsnieuwstraat is er ook een eh, en volgens mij is die toch dichter bij uw deur 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *