Finale eindspurt

We zijn ondertussen zwaar in voorbereidingsmodus geschoten, hier. Binnen amper 60 uur vertrekken we immers richting peru en zoals elke keer voor een reis moet er nog een hoop gebeuren. Vandaag staan op het programma: opruimen (morgen wordt het huis gepoetst), papieren samenzoeken, verder pakken, afwassen en lakens verversen. Daarnaast ook al een paar afscheidjes afwerken en nog een Blue-note concert (Buena Vista Social Club!).
Morgen dan nog de laatste dingen gaan kopen, alles in gereedheid brengen en de vriendin die in mijn huis komt wonen de hele uitleg geven.

We zitten op schema. Maar ik begin wel stress te krijgen, nu.

4 thoughts on “Finale eindspurt

  1. Stress? U kennende (en ik heb ook wel een beetje gespiekt) is er toch een waterdicht plan, met alles er op en er aan, alsook een waterdicht B-plan met alles er op en er aan? Gene paniek, just go with the flow, en luister naar uw vent als het er echt op aan komt ;o) !

  2. Het was fantastisch é, gisteren…

    @klijn. Het plan is idd. behoorlijk waterdicht. Wat niet wegneemt dat ik ztrezz heb….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *