Van uitrusten

Ruim een weeek in Zuid-Amerika ondertussen, en we worden dat al goed gewoon. Momenteel zitten we in Cusco, nadat we gisteren een hele dag met een toeristenbus hebben meegereden. Van historische site naar tempel naar kerk. Een uitstekende manier om veel te zien, maar we waren het erover eens dat het niet voor alle dagen zou zijn, dat georganiseerde reizen.

Cusco, een bijzonder mooie en aangename stad, die bovendien zeer geschikt is voor ons plan voor gisteren en vandaag…uitrusten en nietsdoen. De voorbije 24 h hebben we op terrasjes gezeten, rondgehangen in de stad, een douche genomen – het eerste warm water in 3 dagen-, lekker gegeten en op cafe gezeten. We zijn in volle voorbereiding van onze grote expeditie in de bergen rond Cusco, de komende vier dagen. Er zal flink gestapt worden, geslapen in tenten op 4000m hoogte en natuurlijk eindigt deze tocht in MP. Het beloven weer kodak-momenten te worden…

2 thoughts on “Van uitrusten

  1. Hebt ge geen last (gehad) van jetlag? Ik dacht dat er een uur of 6 verschil is (en dat het daar nu 16u39 is, terwijl ik mij klaarmaak om in mijn bed te kruipen :p), ik vertrek woensdag richting Isla Margarita (eiland boven Venezuela) en vraag mij af na hoeveel dagen ge da gewoon zijt, kwestie van op tijd mijn bioritme te verzetten.

  2. ivm. jetlag zijn we niet echt een referentie, vrees ik: voor ons vertrek waren er de gentse feesten, wat een bioritme op zich al behoorlijk overhoop haalt. En bovendien zijn we hier al meer voor 6 uur opgestaan dan erna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *