Poespoes

En voor ik het vergeet: iemand daar een zwangere kat lopen thuis? We zijn eruit welke naam onze toekomstige poes zal dragen, dus nu kunnen we het beest ook effectief beginnen zoeken…

7 thoughts on “Poespoes

  1. Hmm, wij lieten bij Muis vorige week het een en het ander weghalen, dus van haar zal het niet meer komen vrees ik. Ergens is dat maar goed ook: ik neem aan dat jullie geen kat willen die haar nagels in het stopcontact steekt en het vlees van tussen je boterham komt stelen …

  2. Gutja, als het maar geen voetballertje wordt… (Daarbij: hebben jullie een mannetjes én vrouwtjesnaam gevonden? )

  3. @klijn

    blijkbaar wordt ze nog stouter met ouder worden. Zeker dat het een kat is, en geen tijger ofzo?

  4. Trouwens, vanaf heden een kattebak voor kleine kat GRATIS in de aanbieding bij ons! Wij hebben moeten uitbreiden, want Kleine Muis die ondertussen Grotere Muis is geworden was haar bak ontgroeid en deed haar behoefte, wel, ernaast. Het begin van uw uitzet, zo u wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *