Vakantieverhalen: ze komen eraan

Jaja, lieve lezertjes, het moest er een keer van komen: vanaf vandaag wordt u op gezette tijden vergast op een boeiend vakantieverhaal uit het prachtige Peru.

De reden daarvoor is vierledig en luidt alsvolgt:
a. vakantieverhalen vertellen is leuk. Dikke fun. Vooral voor de verteller, dan. En aangezien ik de verteller ben en deze blog vooral fun moet zijn voor mijzelve, zijn conclusies gauw getrokken.
b. de laatste week is er ongeveer 100 keer aan ondergetekende gevraagd: hoe was het in Peru? Als ik daar dan: heel goed, fantastisch land op antwoord, dan blijkt dit iets te pover als repliek. Jammer genoeg kan ik op het moment van zo’n vraag meestal geen leuk verhaal verzinnen. Er zijn er zoveel en een mens weet niet waar te beginnen.
c. er zijn een massa mensen die zitten te wachten op enig nieuws over ons dynamische duo j. en m., op deze blog genoegzaam bekend als “Los Gringos”. Treurt niet, uw dorst naar nieuws zal gauw gelest worden.
d. ik wil een bepaalde jufrouw de pret niet onthouden om bij een volgende ontmoeting weer honderd keer te kunnen zeggen: “ah, zjust, ik heb dat gelezen op Kerygma”.

En avant, zou ik zo zeggen. Ik begin vanavond nog te schrijven en foto’s uit te zoeken. U weze verwittigd.

3 thoughts on “Vakantieverhalen: ze komen eraan

  1. tussen ‘t inpakken en ‘t poetsen als relaxatie een vakantieverhaal vertellen : lijkt me een goed idee . Ik kijk er al naar uit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *