Huis-shoppen.

Ah, the smell of second-hand furniture….my favourite.

Gisteren een uitgebreide expeditie gemaakt langs de Gentse kringloopwinkels, de via-via, ecoshops en consoorten. Tweedehandswinkels dus, want ik heb het geluk dat lief mijn grote voorliefde voor oude spullen deelt.

Leuk aan kringloopwinkels is dat je, tussen de onoverzichtelijke stapels afgrijselijke brol, heuse schatten kunt ontdekken. De oogst van gisteren was wederom zeer bevredigend: een gigantische oude, geslepen spiegel met houten kader, een babyblauwe kolomkast in jaren 60-design, een bijpassend medicijnkastje en een knalgroene 70s-lamp. Vanmiddag gaat de tocht verder en wat we daar niet vinden, vullen we vrijdag aan met spullen uit Ikea.

One thought on “Huis-shoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *