2 thoughts on “Die Amerikanen toch

  1. Of zoals het artikeltje dit weekend in De Morgen, over een gast van 22 die getrouwd is en een kind heeft met een meisje van 14, alles overigens met toestemming van de ouders. Nu wordt hij door de staat Nebraska beschuldigd van verkrachting en pedofilie. Mja …

  2. @Kunstof
    Euhm, dat lijkt me eigenlijk niet meer dan normaal, en ik ben er sterk van overtuigd dat hem in Belgie hetzelfde lot zou te wachten staan. Voor zover ik weet is de leeftijd waarop je met wederzijdse instemming een sexuele relatie kan aangaan wettelijk vastgelegd op 16 jaar.
    Want, tsjah, waar leg je de grens he, ze is 8 en hij 45, maar ‘t is met wederzijdse instemming, en toestemming van de ouders, grootouders en parochiepriester, … mag het dan ook ? Of wat als ze 12 is ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *