Thuis op reis

Ha!
Ik ben precies op reis in Gent, ik. Vannacht tot heel laat op ons eigenste dakterras gezeten, deze ochtend ontbijt op datzelfde terras. Dan rondhangen en rommelmarktje gedaan en nu naar een internetcafé om mails te lezen.

Ik hoef nooit meer naar het buitenland (althans deze week niet meer).

2 thoughts on “Thuis op reis

  1. Ha! Ben daarnet eens langs Uw huizeken voorbijgefietst (22:30) Ewel, het was vanuit het park precies gelijk een ‘omgekeerd hoerenkot’ met dat groen licht daar op het eerste. Mankeert juist nog een ‘madam’ achter de venster. Humpf .. 😉

  2. ha!

    Dat groene licht is op lief “zijn verdiep”. Allez, waar zijn bureau is.

    Deze week hangen we de rode lamp op in de keuken. Dan wordt het pas feest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *