Lost.

Daarnet toch maar naar de allereerste aflevering van “Lost” gekeken.Het begin viel een klein beetjen tegen, maar het einde is superspannend. Ik kan bijna niet wachten tot maandag!

11 thoughts on “Lost.

 1. Ge kunt ze altijd downloaden en op uwen televies afspelen (:p).

  Ik denk da ik toch maar die eerste aflevering ga downloaden, dan kannek vanaf nu op den televies volgen. Ik hoor voornamelijk goede reacties, da belooft.

 2. hmmm en waar doet ge dan die downloads?
  ik heb wheih 🙁 les op maandagavond en bovendien geen vt4…
  hellup…

 3. Awel, eerst en vooral haalt ge nen deftigen bittorrent client in huis (azureus), ge installeert die zelf, of beter nog, ge laat da installeren door iemand die er iets van kent (als ge windows XP hebt kunt ge het remote laten installeren door gelijk wie). Dan is het gewoon nog een kwestie van de “torrents” voor die afleveringen te vinden (bestanden die eindigen op .torrent), en daar zijn dan weer nen helen hoop sites voor (torrentspy.com is ne goeien).

  Maar _eigenlijk_ mag da allemaal ni. Voor meer info moogt ge mij altijd mailen, want ik weet ni of i. zot is van illegale praktijken op haren blog 😉

 4. boon is zo leuk….bale dat ie dood is….
  waar download je de afleveringen dan??
  heb dr een paar gemist
  -x-

 5. hello ik ben maria en woon in belgie maar de 3de seizoen komt maar bie ik w8 er al heel lang op !
  maar wil nu ook de afleveringen downloaden maar ik weet totaal nie hoe je dat op een eenvoudige manier moet doen en ook wel gratis hoor:-(
  dus kan er me iemand misschien helpen en het uitleggen hoe je dat moet doen en op welke site?
  doei
  ps.:zet het op men website want men email werkt nie altijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *