Nog Update

haha, ik had mijn stukje hieronder eerst geëindigd met

Laten \”over-generalisering\”?, \”gebrek aan nuancering\”? en \”het onterecht pretenderen de waarheid in pacht te hebben\”? de vertrekpunten wezen van een gedegen evaluatie van het interview en enige zelfreflectie met betrekking tot het recht op spreken voor andere mensen.

(jaja, wij leren hier wat op de lerarenopleiding over het kritisch kijken naar uzelve)

Maar ik had bij nader inzien die regels weggehaald, aangezien (a) ze niet helemaal klopten en ik er dus niet volledig achterstond (b) ik LVB niet de les wou spellen, want waarschijnlijk is die mens slimmer dan mij en al en (c) die bedenking vooral het gevolg was van het intensief bezig zijn met de principes van het reflecteren en zichzelve evalueren de laatste dagen.

Jammer genoeg had de oorspronkelijke versie zich al meteen in sommige RSS-readers genesteld, en nu staat enkel die commentaar op de standaard-blog.

Die dekselse Bart Van Belle toch, zomaar een achteraf verwijderd stukje als mijn enige commentaar op het gebeuren weergeven is niet echt een teken van correcte journalistiek, me dunkt.

Net als dat suggestieve

Bruno heeft de ,,interessante lectuur” in de categorieën ,,extreem-rechts” en ,,Vlaams Belang” geplakt.

trouwens. Maar dit terzijde.

Anywayz: vooraleer u denkt dat ik dingen weghaal naar believen: 20 seconden heeft het erop gestaan. 20 freaking seconden.

*zucht*

One thought on “Nog Update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *