Dood.

According to our research, you’ll be dead by December 2056, at age 79.
Probable cause: cancer.
As you can plainly see, you have more health & vitality than the average woman.
Average female life-span: 77.1 years
Why you die?
56% cancer
24% car accident
13% overdose
5% drowning of the lungs
2% wounds

You have 18743.4 days left on this earth.
You’ve already lived 35% of your life.

huhuh. Ik wil er direct voor tekenen, voor die 79,2 jaar. Maar dan wel liever in een auto-accident, dat gaat sneller.
Of met een drugs-overdosis, maar dan moet ik zo op mijn 79 jaar van drugs beginnen doen, en waar geraakt nen mens daar dan nog aan, op die leeftijd. Tenzij mijn bejaarden-tehuis-posse een bende drugsdealers zou blijken te zijn natuurlijk.

Die 2% kans om te sterven aan “wonden”, zal waarschijnlijk gevolg zijn van mij eerlijke antwoord dat ik mezelf in de laatste twee jaar wel degelijk frequent heb pijngedaan. Ik ben een lomp kind, weet u wel.


death test
. Via Mich.

2 thoughts on “Dood.

  1. Pingback: jesus_'s blog
  2. Je moet het es 2* invullen met maar ‘n paar geringe wijzigingen. Spectaculair, het ene moment werd ik (maar) 68, het volgende 92. We gaan uiteraard geheel voor het tweede 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *