Sjonge.

Sjonge, wat ben ik belangrijk zeg.

Ik zit in een heuse jury sedert gisteren. Voor “SAM: de 100 van Vlaanderen”, dan nog. En nu mag ik heuse dossiers bekijken die vanmorgen werden afgeleverd door een heuse koerier. Ik moest er zo’n echt papiertje voor ondertekenen. Voor ontvangst.

En nu moet ik dus die dossiertjes beoordelen. Ik maak stapeltjes met “leuk”, “niet leuk” en “twijfel”, dacht ik. Strak plan, i., strak plan: ondertussen is er ook al een “bwah”-stapeltje tussen “niet-leuk” en “twijfel” en een “bwahja”-stapeltje tussen “leuk” en “twijfel”. En een “snap ik niet”-stapeltje. En een “niet genoeg documentatie”-stapeltje.

Sjonge. Subjectieve dingen beoordelen is echt niet makkelijk zeg.

2 thoughts on “Sjonge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *