Agenda

Net als meneer Bollaert is ook i. er vroeg bij dit jaar. Zaterdagochtend kochten we in de onovertroffen Supra Bazar (het is echt waar: ze hebben er à lles) twee exemplaren van de Moleskine Weekly Diary. Eentje voor Lief, eentje voor mezelve.

Op de eerste pagina staat:

in case of loss, return to: …..

en dan:

Reward :$ ……..

De twijfel slaat toe op zo’n moment. Heb ik 10 dollares over voor mijn agenda? Of 100? of iets ertussen?

*Zucht*

Hoeveel is uw agenda u eigenlijk waard?

8 thoughts on “Agenda

 1. TBD staat er bij mij. To Be Discussed.
  Een agenda zelf is mij niet zoveel waard; mijn schriftjes (die ik ook overal meedraag) daarentegen…

 2. Ja! Schriftjes! Mijn agenda staat online. Gedeeld met de vent zowaar. Al ga ik vanaf 2006 wel weer een papieren geval meezeulen om dubbelboekingen te proberen vermijden.

 3. toch wel veel, mijn agenda-archief gaat terug tot mijn zestiende en ik zou ze niet graag kwijtgeraken… het zijn toch echt een soort mini-dagboek-knipselmap-dingen vol aantekeningen en lijstjes. geeft toch een hilarisch beeld van mijn jeugd tot nu toe.

 4. Agenda’s zijn voor jeannetten. Data en toedoe-lijstjes hou ik in mijn hoofd bij en niet op papier, verdorie.
  Mijn notitieboekje daarentegen, dat is mij wel een en ander waard. Maar geen geld. Alles behalve geld.

 5. Nen IPAQ beste mensen, met blue tooth, wifi en een umts kaartjen derin.
  Mijn agenda, data,contacten… alles altijd en overal bij, en een copy op de server, en een copy op mijn desktop. En alles password protected en dingen …
  En binnenkort met push technology op de server, dan hoef ik zelfs niet meer manueel te gaan synchroniseren, email en agenda-wijzingen komen gewoon real-time op de ipaq toe. ( Eat that Blackberry-nerds!)

 6. Ha! Ben dus niet de enige die daarmee in zijn hoofd rondloopt. Alleen is ‘t bij mij nog niet in realiteit omgezet, wegens nog niet aan de juiste winkel gepasseerd. Maar dat komt gauw. Had ze ergens begin september al zien liggen bij House of Obsession in Antwerpen, maar dat vond ik toch nog een beetje vroeg.
  @Crowley: niets gaat boven een papieren agenda … Zeker niet als het zo’n schoon Moleskine agenda’tje is. Gewoon onweerstaanbaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *