They come and go

Mich is gestopt, dat wist u ondertussen al. Maar ooit komt hij waarschijnlijk terug, zo sprak hij enigmatisch aan de walki-talki vorige week. Maar dat zal misschien niet met sempermagis zijn, maar met iets golegans nieuws. Spannend hoor.

Dominiek, die is terug. En hij zou graag eens op Recht Van Antwoord komen.

En ons Chantal, die maakt nogal wat mee in mijn hoofd de laatste dagen, jongens toch. Sinds gisterennacht is het verhaal klaar, in gedachten althans. Nu nog tijd vinden om deel 6 tem 587 uit te schrijven en dan zijn we er.

One thought on “They come and go

  1. allez ben benieuwd, watn die “semper” in zijn naam was dat epitethon niet echt waardig 🙂
    lol
    dominiek is terecht en heeft direct alweer boel fozo? ‘kga ne keer gaan zien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *