Overdrijft ge nu niet een beetjen?

Nu ik erover begin na te denken: dat met dat concurrentieel programmeren van televisiezenders tegenover elkaar, wat is me dat eigenlijk voor zever?

De hele week is er haast niets interessants te zien op de lichtbak, maar op maandag moeten we nu al met verschillende vrienden beginnen afspreken wie wat gaat opnemen. Het is een schande, gvd.

Eerst en vooral is er natuurlijk Lost, de serie waar we ondertussen al helemaal verslaafd aan zijn. Tegelijkertijd is er echter ook Expeditie Robinson. Sinds vorige week is Canvas gestart met het, zo heb ik me laten vertellen, uitstekende “Rome“, dat ik dus niet heb kunnen zien, noch opnemen.
En dan gooien ze er deze week Witte Raven bij? Is dat niet een beetje overdreven, televisiemeneren daar in Brussel?

6 thoughts on “Overdrijft ge nu niet een beetjen?

  1. Ik heb de eerste aflevering van Rome nog op video. Ik zal der de tweede achter zetten en dan uitlenen, hé. In ruil voor Lost. OK?

  2. Inderdaad heeeeel vervelend dat alle zenders nu op maandagavond hun topseries programmeren. Ik blijf speciaal op maandagavond thuis zodat ik naar “Lost” kan kijken en tegelijkertijd “Expeditie Robinson” en “24” kan opnemen.

    Een derde serie, “Rome”, kan ik er jammer genoeg niet meer bijnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *