Aaaargh

Aantal keer dat i. haar ergernis al moeten inslikken heeft in de laatste 12h: ontelbaar. Laat ik bij deze maar eens een hoop bevriende bloggers tegen de schenen schoppen zie. Het hangt me de keel uit.

1. Deze foto met als titel “molotov incident”. En deze post van Pietel, die een volledig verkeerd beeld geeft. Ik ben het niet van u gewoon, Pietel.

2. De kop “Onlusten in Gent” in de Standaard, een fukin kwaliteitskrant, naar het schijnt. Ik zit hier in Gent, en behalve het feit dat onze kat behoorlijk het zot inheeft vandaag is alles hier rustig. Zo ook bij Steven, die zowaar midden in het rampgebied woont.

3. Deze meneer of mevrouw, die het nodig vindt om wilde speculaties te uiten over op til zijnde rellen in Brussel. Er zou een mail circuleren. En de Nieuwstraat zou het doel zijn. Vooral die uitroeptekens in de titel doen mijn ergernismeter al helemaal tiltslaan. En dat overal in de commentaren zijn roddels gaan spuien. Vies!

4. En dan deze commentaren bij Eskimokaka, waar het nieuwtje over de rellen wordt overgenomen. Iedereen bang dat het zijn of haar richting uitkomt en dan terloops het voorstel om die bruine gewoon in een kamp te steken.

5. En dat heerschap waar i. niet zo dol op is, die alweer een propaganda-stunt heeft geroken. Warm de Persen! We hebben stof voor volgend vuil pamfletje! Iets waar de mensen zekers bang van worden!

Ik ga douchen denk ik, want een mens kan maar een beperkte hoeveelheid ergernis aan. En ik heb het nog niet eens gehad over de ongenuanceerde en ronduit onbeleefde reacties op Vera Dua.

Doet ter mij niet over beginnen, gvd.

6 thoughts on “Aaaargh

  1. Alleen kalmte kan u redden. Kalmte, en zowat alles rondom u negeren. Very zen indeed, maar het helpt.

  2. Sjoeke, ik vond dat een schone foto en heb de naam ‘molotov’ gewoon overgenomen. De lezer heeft genoeg vrijheid om er het zijne van te denken en is gelukkig goed geïnformeerd door uwe reactie in de comments.

  3. Om niet paniekerig te willen doen, ‘de onlusten’ gisterennacht waren toch pretty close bij ons in de buurt. 200 meter om precies te zijn. Als je eigen auto op nog geen 100 meter verwijderd is van ‘de onlusten’ denkt ge der toch ietwat anders over 🙂

    Hij is nog geeneens afbetaald… *steekt kaarsje aan*

  4. Ik vind da het ‘debat’ op Gent.blogt nog redelijk beschaafd in rekening genomen met de volledige nonsen Dua zit uit te kramen. . Ik ben zeer verontwaardigigd dat mevrouw Dua de lezers als complete idioten neemt. Benieuwd welke onzin ze vandaag uit haar koker gaat halen. Geen wonder dat het VB stemmen haalt.

  5. En daarbij, ik gruwel van Groen! Onder het mom van links progressief verkondigen ze een verhaal dat eerder een zeer radicaal en duidelijk conservatief gericht ecologisme predikt. In die zin zijn ze dus geen haar beter dan het VB. Erger zelfs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *