Griep

Zeer leuk is deze, die ik net bij Kunst0f las: de grote griepmeter.

Op de site staat te lezen:

Op 15 november 2005 start officieel de derde Grote Griepmeting. U kunt zich nu weer aanmelden voor dit grote project, dat de verspreiding van griep in Nederland en België in kaart brengt. Dit jaar is ook in Portugal een griepmeting opgezet (gripept.net).
Wanneer u zich aanmeldt krijgt u éénmalig een korte vragenlijst over uw persoonlijke situatie. Daarna zult u iedere twee weken een nieuwsbrief ontvangen met interessante feiten over de griep, alsmede de laatste ontwikkelingen op het gebied van de griep en de vogelgriep. Wekelijks sturen wij u een reminder om aan ons door te geven welke (griep)symptomen u in de voorafgaande week heeft gehad.

Ik heb me meteen geregistreerd en vanaf nu is i. dus één van de meetpersonen in 9000 Gent ivm. verspreiding van verkoudheid en griep. Denk daar maar eens aan als u weer hoort over epidemie en al op de lichtbak!

Ik voel me meteen een stuk belangrijker.

2 thoughts on “Griep

  1. Ik heb daar ook eens een jaar aan meegedaan. Na een tijdje ben je het wel beu om altijd dezelfde vragen over je gezondheid te beantwoorden. Ze moeten gewoon een manier vinden om dat wat leuker te maken en weetjes over de griep gaan na exact 1 nieuwsbrief stierlijk vervelen.

  2. 3x griep gehad, volgend jaar gratis vaccinatie.

    of

    Als u 10 mensen aansteekt dan krijg je 1000 punten + 100 punten bonus. Spaar uw punten en win een set wijnglazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *