foud

Lieve Ketnet,

Ik heb de dt-fout verbeterd. Nu kan je dus met een gerust hart op mij stemmen.

groetjes,

i.

4 thoughts on “foud

  1. ik zie nochtans nog altijd “hardverscheurend” staan – ergens in je entrie over de kat. hehe.

  2. Laat je niet kisten I. DT fouten zijn het teken dat je logische redenering goed functioneert. Mensen die DT correct toepassen zijn regelnichten.

  3. oeeeeh, gaan we onder de gordel? de dt-regel toepassen is gewoon een kwestie van afspraak; net zoals alle andere spellingsregels een manier om de geschreven communicatie vlotter te laten verlopen. als iedereen maar zijn zin doet, begrijpen we elkaar niet meer. zo simpel is dat.

  4. @pietel: idd, spelling en logica hebben totaal niets gemeen. toch neemt dat niet weg dat ik me kan doodergeren aan dt-fouten en dat ik er ook niet kan overkijken, ze springen mij altijd in het oog. ‘t is een aangeboren afwijking, vrees ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *