Poetsvrouw

“22 november. 13h. Nele” staat sinds een week op onze kalender te lezen. Nele is onze nieuwe poetsvrouw, die deze middag voor de allereerste keer komt. De vorige poetsvrouw heeft nl. een paar weken geleden haar ontslag gegeven.
Neen, niet omdat wij zodanig slordig zijn dat Sien en Maria (spreek uit: Mar-ja.) dringend eens zouden moeten langskomen, maar wel omdat ons huis veel trappen heeft. Heel veel trappen. En dat dat lastig is om te kuisen (tell me about it, girl…). Bovendien had C. al heel veel werk en wilde ze wat kalmer aan doen. Wij bijgevolg op zoek naar een nieuwe lieve dame die ons op tweewekelijkse basis van stof- en andere problemen wilde komen verlossen.
Gelukkig heeft ons Lena Nele, waar ze zeer lovend over spreekt, en die had nog wel een half dagje vrij, dus het probleem was rap opgelost.

Vanmiddag is het zover en het is best spannend, zo iemand nieuw in huis. Ik heb dit weekend stof afgedaan en een dweilke geslaan. En ben eens met de stofzuiger rondgegaan. Kwestie dat het een beetje proper ligt tegen dat de nieuwe poetsvrouw komt.

3 thoughts on “Poetsvrouw

  1. Hihi. Proper liggen tegen dat de poetsvrouw komt. Nele is een schatje en een tovervrouw. Het meiske heeft bij ons op de school gezeten maar voor de rest nog niet veel sjans gehad. Het is een lieveke, dus draag er zorg voor. Heb al alleszins een goe woordje voor ullie gedaan!

  2. oh nee overal ‘tzelfde…kuisen zodat d epoetsvrouw zou zien dat jullie toch nog ergens een beetje zefl iets doen, mar niet goed genoeg watn anders moest ze niet komen 😉
    nu in ieder geval succes!
    beter een poetsvrouw dan rekenen om de honger van huisstofmijten om het stof weg te krijgen 🙂

  3. Hmm, “poetsen voor de poetsvrouw komt” is nu eens een concept dat mij volledig vreemd is zie. Does that make me less of a woman?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *