Kerygma\’s sensatie-jaar (2)

Inderdaad ja, er is alweer iets te doen. En wel een blogdinner. Een blogribbendinner dan nog, met een heel specifieke mission statement:

Dit is een bijeenkomst van en voor mensen die voor hun eigen plezier een persoonlijke blog bijhouden. Dit is geen observatieforum of studiebijeenkomst voor de mainstream media of de reclame-agentschappen, voor de brand-breeders, de trend- of community-watchers, of de mensen die met hun deelname iemand anders dan zichzelf willen vertegenwoordigen (uitgever, uitgave, bedrijf, politieke partij of overtuiging, godsdienst of sekte), of die gewoon willen “beestjes komen kijken”. Er zijn geen lezingen over sociale netwerken, e-communities of de laatste trends in RSS en WebServices, want we willen gewoon gezellig samen eten, drinken en plezier maken.

haha! dood vlees! en wijn in mega-flessen (dat weten huugske en ikzelve nog van de vorige keer)! Als dat niet plezant is.

Intekenen via de wiki , dames en heren…

3 thoughts on “Kerygma\’s sensatie-jaar (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *