Grote kuis

In afwachting van de nieuwe laptop die ik binnenkort als kerstcadeautje zal krijgen (dankoewel mama en papa) en omdat de huidige steeds vaker tekenen van verval en een nakend sterven begint te vertonen ben ik bezig met het grote back-up-plan. Lees: het uitmesten van de harde schijf en overpompen naar CDs en harde schijf van Lief‘s computer. Tof dat dat is: vier jaar downloads, foto’s, aanzetten voor verhaaltjes, kladjes van brieven en onafgewerkte gedichten doorlopen en beslissen wat waardevol is en wat weg mag.

Een mens verzamelt wat af, ook files-gewijs.

One thought on “Grote kuis

  1. NOOIT iets weggooien! Zeer belangrijk. Je zult het zien: een week nadat je iets weggedaan hebt, heb je ‘t nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *