Site van het jaar – alweer een knuppeltje.

*i. wikt, weegt haar woorden*

Ik wil dus niet moeilijk doen, é. En ik wil al zeker niet zeggen dat die mensen hun prijs niet verdienen (herman rules big time! De rest ken ik jammer genoeg niet). Maar ben ik nu echt de enige die het raar vind dat al de mensen die een blog-prijsje kregen *toevallig* aanwezig waren op de uitreiking? Ik gooi maar even een balletje op: werden ze van tevoren verwittigd? Of werden de prijsjes uitgedeeld onder diegenen die bevestigd hadden dat ze aanwezig zouden zijn?

6 thoughts on “Site van het jaar – alweer een knuppeltje.

 1. Ik wist toevallig dat abzg niet in de prijzen zou vallen, dus hebben liesbet en ik toevallig ons kat gestuurd 🙂

  * maar doet er verder het zwijgen toe *

 2. Ja, iedereen die genomineerd was kreeg een uitnodiging (waar ik natuurlijk feestelijk mijn derrière aan geveegd heb: http://huugendruug.blogspot.com/2005/12/spam.html) Jij niet?
  *Puzzeled*
  Aha, je bedoeld dat iedereen die een prijs ook effectief kreeg het al op voorhand wist? Dat zal zéker wel. Stel je voor dat iedereen zijn kat zou sturen, dan stonden ze daar mooi met hun ‘molekens’. Daarbij: ik zou dan ook niet geweest zijn, trr. Wat een non-event, zeg.

 3. Voor zover ik het verhaal begrijp zijn ze afgehaald geweest door Clickx. Dat er wellicht mee in zat dat ze niet zouden komen anders. Humor. 🙂

 4. Ok, ik zal even de Clickx-geheimen uit de doeken doen:
  1. Ik krijg een uitnodiging. Standaard. Net als iedereen.
  2. Ik geraak er niet, mijn limousine is gecarjackt en er rijd geen bus naartoe. Dus ik mail en zeg hen: “Too bad, ik geraak er niet, kies volgend jaar een betere locatie ( gevolgd door een resem suggesties ).
  3. Krijg een mailtje terug: “Eehm, jij moet er écht wel zijn. Geef je nummer, dan bellen we om iets te regelen ..”
  4. Krijg telefoon, komt de “onlineredacteur van CLickx” himself mij ( én Wereldkeuken, bij wie zich een gelijkaardig scenario afspeelde ) oppikken in Kessel-Lo ( “Ja, van Hasselt naar Willebroek ligt Leuven toch op de weg ..” ).

  Moraal van het verhaal: Ze wisten wel degelijk op voorhand wie er ging winnen en hebben er gewoon voor gezorgd dat de podiummers present waren. Desnoods met geweld of onorthodoxe praktijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *