He shoots. He scores.

Een kleine berekening leert dat op een viertal uur tijd zo’n 450 mensen op Herman hebben gestemd bij de DSO-poll. Als ik nu een marketingbureau had, ik zou wel weten wie ik een vet contract moet aanbieden.

3 thoughts on “He shoots. He scores.

  1. Corruptie, awoert, steekpenningen, bah, lange armen, automatische robotstemmingsmachines, doorgestoken kaart, valsspelers, derdewereldlandenpraktijken, bananenrepubliekentruken, euhm.. nog iets?

  2. Tja, een sweatshop, wat kleine kinderen en een internetconnectie. Meer heeft een mens niet nodig!

    Ik denk niet dat Herman veel reclame maakt (en moest hij het doen dan zou ik het weten, denkek).

  3. de standaard veronderstel ik, ge zet er gewoon sites op waarvan ge kunt veronderstellen dat ze dit soort acties opstarten met als gevolg dat ge uw adressen bestand wat kunt uitbreiden want iedereen weet dat adressen goud zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *