Mwoehaha.

Aan mijn lieve ouders, die op dit eigenste moment terugkeren uit het zonnige Tenerife en die mij de afgelopen week verblijd hebben met telefoontjes à la “Wij gaan dan iets gaan drinken op een terrasje zie” en “Ah, wat ik aan het doen ben? Ik lig aan het zwembad te lezen. Het is wel warm, dertig graden ofzo. En ik denk dat ik een beetje verbrand ben” :

Welkom terug in Vlaanderen! Het is weer is fantastisch en de temperaturen zijn uitstekend. Er is trouwens niets leuker dan af en toe eens slippen met de auto. En ambiance in de stad, ge kunt dat niet geloven. Niets dan lachende gezichten.
Om de pret nog wat te vergroten is zowat de helft van de bevolking verkouden. Dat schept ook een band.
Tof hé, zo terug thuis komen!

5 thoughts on “Mwoehaha.

  1. Ge moogt er van zeggen wat ge wilt, maar ik vind het he-wel-duh, dit weer. Nog van dat! (maar liefst niet wanneer ik met de auto op de baan moet).

  2. ‘k hoop maar dat z’hare dikke winterpalto aanheeft,want ‘t verschil zal wat groot zijn !

  3. ik moet binnen vijf minuten vertrekken naar Lovendegem. En mijn mama en mijn papa komen van oostende op dit moment. ik kan mij leuker dingen voorstellen eerlijk gezegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *