De cadeautjes.

lafilledoDe helft van de cadeautjes wordt bij ons met kerst gegeven, de andere helft met nieuwjaar. Vandaag kan ik dus een lijst geven van alle, dit jaar toch wel zeer geslaagde, presentjes. En aan iedereen: een heel grote dankuwel.

Van lief kwam kreeg ik het boek van La Fille d’O, met bijhorende aankoopbon voor de lingerie in kwestie. Murielle Scherre, aka La Fille, heeft in een ver verleden in mijn klas gezeten bij de nonnekes en was voorwaar een fijne madam. Ik ben haar ondertussen al ruim twaalf jaar helemaal uit het oog verloren, maar ik wilde dus wel graag haar boek hebben.
De mama en de papa zorgen voor de vervanging van de oude computer die de laatste maanden al heel wat gevloek heeft gezorgd hier ten huize: ik mag zowaar een nieuwe laptop kiezen.
Verder ook nog van mams en paps een mooie centure en een mega-fles heerlijk parfum.
Van de schoonouders kreeg ik een wafelijzer-croqueijzer-tafelgrill-in-één, een kooktoestel dat al lang heel hoog op mijn verlanglijst stond.
Van de schoonzus en -broer een mooi en groot kussen uit a.puur.a. Bijzonder geschikt voor mijn geliefde hangen-voor-de-lichtbak.

Verder ook:
– een heleboel centjes
– een ontbijtbon voor Pain Perdu
– een bon van de directeurswoning
– een fnacbon
– een fotoboek over 60s advertising
Leve Mij van Johan Anthierens.

Zowaar een mooi begin van een fijn jaar, ja.

2 thoughts on “De cadeautjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *