i. goes for the A-list.

Ha! Krijg ik hier net een bezoeker binnen via een link binnen van netlash-bart. Waarin hij mij beschrijft als “mensen die over sinterklaas loggen” nog wel. Excjuuuuuuse me? Ik heb dus op een jaar tijd 3 (drie!) keer geblogd over de goedheilig man é, vriend. En dan doen alsof ik alleen maar daarover schrijf, het is een schande. Tsssssj. Wat moeten de mensen wel niet denken over mij nu? Dat ik één of andere fetisj heb voor venten met een witte baard en een rood kleed? Dat ik verslaafd ben aan appelsientjes en speculaas? Heel mijn imago naar de knoppen, verdomme. En dat allemaal door dat ongenuanceerd denken van u.

En nog iets. Huug is volgens mij voor de venten. Yuk. En Michel en Bruno, die komen wel wreed goed overeen, vind ik. Verdacht is dat. Incestieuze bende van het jezuitencollege, gvd.

En Lena, dat vind ik eigenlijk geen toffe. En Pietel zijn foto’s trekken op niets.

mwoehahaha. Als ik nu nog niet op de A-list sta, weet ik het ook niet meer zeg.

8 thoughts on “i. goes for the A-list.

  1. Bwoaf, de laatste keer dat ik H. gezien heb droeg hij toch een witte baard en een rood kleed. Of je verslaafd ben aan appelsientjes, dat zal ik in het midden laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *