13 thoughts on “Des gouts en des couleurs.

 1. Alex Agnew, Gunter Lamoot, Piv Huvluv al gezien, en de eerste twee vond k idd super, de laatste iets minder.

  Jammer dak op kot bijna geen comedy meer meepik, vroeger was da altijd de woensdag. K zou eens moeten zoeken of der in Brussel zo niets te vinden is

 2. Ow. Met “eerste twee” bedoelen jullie natuurlijk Alex en Gunter?

  * haalt opgelucht adem en verwijdert snedige opmerkingen naar lezerspubliek*

  Carry on.

 3. Als je het hebt over *revelaties* kan je toch moeilijk namen als Lamoot, Huvluv, De Vadder e.d. vergelijken met nog maar opkomende mensen als Eeckman en Nowé?! Geen appelen met peren vergelijken hé…
  Iederéén kent de grote namen al, niet?

 4. @den Deze.
  Awel, ik denk dat je raar zou opkijken hoe weinig mensen die namen effectief kennen.Vraag maar aan Frieda Van Wijck, die in de zevende dag doodleuk aan Gunter vroeg: “En? ga je nu zo professioneel beginnen optreden enzo?”

 5. Ik doelde op mensen die het comedymilieu iet of wat volgen/kennen, zoals (pdw) dus 🙂

  Nu, ik heb ze allebei nog niet aan het werk gezien, dus kan (nog) geen oordeel vellen, maar als (pdw)-fan heb ik zo iets van: als hij die 2 revelaties vindt, kunnen ze toch niet “big time sucken”? Of wel?

 6. @Den deze:

  Ik denk dat i. en ikzelve bij de grotere comedy-kenners in Vlaanderen mogen gerekend worden (hoewel mijn kennis stilaan niet helemaal up-2-date meer is.

  Maar bon, Denis Nowé is al eeuwen bezig. Zeker geen beginnende artiest.

  En verder: oordeel vooral zelf, ipv blindelings op pdw te vertrouwen!

 7. @Lien:

  Mensen die het comedy volgen/kennen is geen sneer naar i. toe hé, maar naar het woordje “iedereen” in het postje erboven.

  En ja, ik vind (pdw) wel een maatstaf voor humorkennis, maar blindelings vertrouwen heb ik nu ook weer niet 😎

 8. ha, ik had niet eens door dat het een belediging kon zijn, dus het is u vergeven en al.

  Een comedy-kenner zou ik mezelf niet noemen, eigenlijk. Ik heb wel al veel gezien de laatste jaren, maar ik ken daar nog altijd niet veel van.

 9. Tiens, ik heb die Eekman op de Comedy Cup anders wel bezig gezien, én héél goed bevonden! Had de loodzware taak om als laatste aan te treden, en had het publiek moeiteloos op z’n hand (wat niet van iedereen kon gezegd worden). Vond hem zelfs de beste (na een superieure Lamoot dan wel).
  Voor iemand waar ik nog nooit van gehoord had, vond ik dat toch een hele prestatie.

  Maar zoals je blogtitel al zegt: over smaak en kleur… 😉

  Succes met de rookstop!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *